Projects and journeys ahead



The Bucket List

Journeys ahead


Tiger - the search for Shere Khan
Denna resa var inplannerad att ske i april 2021 men covid-19 kom emellan. De nya planerna är att genomföra resan nästa år i april, men osäkerheten är stor. Planerna att besöka både Indien och Nepal blir nog svår med de begränsningar som finns med pandemin. Resan får bli till Indien och planen är fortfarande att fotografera tigrar, gharialer och besoarantiloper. Planerna är mycket osäkra men det borde gå att klarhet i november 2021.

Indien

Images of the World


The Photography Bucket List

Wildlife of Thailand
Djurlivet och naturen har haft det svårt i Thailand, men fortfarande finns det enastående nature kvar men det är svårt att få komma dit och hitta en bra guide. Målet är att besöka Kaeng Krachan National Park och Huai Kha Khaeng National Park.

Thailand



Snowleopard
En snöleopard safari i februari-mars när snöleoparderna kommer ner på lägre höjder i Ladakh, har alltid stått högt på min önskelista. Förhoppningsvis blir den av någon dag.

Indien



Tiger
Jag har redan gjort många safari resor för att få se tigrar, men varje gång jag får se en tiger stannar min värld. Jag hoppas få göra många flera tiger safaris, några platser som jag ännu inte besökt är Tadoba och Manus nationalparker men också att besöka redan besökta nationalparker står högt på listan.

Indien



Gharial
Jag har fått se denna konstiga krokodil några gånger men alltid på för långt avstånd för att få några riktigt bra bilder. Jag hoppas kunna åka dit den fortfarande finns innan den försvinner för alltid.

Indien, Nepal



Koovagam festival
Hijra har intresserat mig sedan min första tågresa i Indien, intresanta människor att fotografera och Koovagam festivalen i Södra Indien är den största.

Indien



Patagonien
Det mäktiga bergsmasivet Torres del Paine och puma safari i Patagonien är ett fotografisk dröm.

Chile



Den stora Gnu vandringen
Har missat vandringen två gånger, tredje gången gilt?

Tanzania - Kenya



Visenter - Europeisk Bison
Visenter i centraleuropas sista urskog på gränsen mellan Polen och Vitryssland. Att besöka Bialowieski Nationalpark i Polen finns självklart på listan.

Polen



Nordamerikas Natur
De storslagna parkerna i klippiga bergen, Yellowstone Nationalpark med bison och gesjsar, Badlands Nationalpark och någon aligator i florida kanske.

USA, Canada



Carnival, Rio de Janeiro
Carnevalen i Rio är ett måste, sedan tillbaka till Pantanal och djurlivet där med kajmaner och Jaguar.

Brasilien



Bwindi Impenetrable National Park
Att få besöka denna ogenomträngliga skog och de bergsgorillor som finns där är en resa som förhoppningsvis snart ska kunna göras. Det finns ju andra djur man måste försöka se i Uganda bland annat en shoebillstork.

Uganda



Anderna
Det vakra bergslandskapet i Anderna som jag besökte i Peru för många år sedan har börjat kalla mig tillbaka, kondorerna, indianerna alla kallar mig tillbaka.

Peru, Bolivia, Chile, Ecuador



Tibet
Landet bland de höga bergen, yakar och kloster samt en och annan Yeti.

Kina



Images of the World


Smaller Projects

Färnebofjärdens nationalpark
Har besökt nationalparken vid flera tillfällen under de senaste åren och arbetet fortsätter.
Har bokat in mig för ytterliggare ett besök i örngömslet som finns i anslutning till parken.


Images of the World

Projects and journeys ahead