About

Upphovsman

About

Roligt att du hittade hit!

Jag har alltid varit previligerad och fått resa mycket och min första resa var en klassisk charterresa till Tunisien när jag var sju år tillsammans med mina föräldrar. Sedan dess har det blivit många resor och på vägen kom fotograferingen in och blev allt mer viktig del i resandet. Att resa för att få fotografera bra bilder och ta mig till platser och upplevelser som ligger lite utanför det vanliga men också för att besöka de berömda platserna. Skapade "Images of the World" för att kunna förmedla intryck och bilder från dessa resor men med tiden har det också blivit fotografier från naturen och världen runt mig kommit med i albumen.

Covid-19 och saker som hänt i livet har gjort resandet svårare att genomföra men att fotografera är fortfarande roligt och någonstanns vill jag presentera det jag skapar och jag försöker presenteradet på samma sätt som när jag gör det från mina resor, beskriva en plats eller ett natur område. Siten är inte en portfolio där jag bara visar mina bästa bilder utan det kan finnas bilder som inte är bra men ändå på något sätt behöver vara med för att beskriva något.

Försöker här på "Images of the World" kombinera två av mina stora intressen fotograferingen och resande, hoppas bilderna och berättelserna kan ge dig något.

Lars-Gunnar Svärd, dalmas född 1968 i Falun.