Projects and journeys ahead

Journeys ahead


The Great Safari
En resa till den stora gnu vandringen i Östafrika.

Under safarin kommer bland annat Tsavo West, Tsavo East, Amboseli, Samburu och Masai Mara besökas. En fotografisk expedition dit många varit, fotografera när gnuerna tar sig över Mara floden, de fem stora, lejon, lejon, lejon och kanske någon leopard. Ingenting nytt inom fotografin, men ändå helt underbart.

Kenya

Images of the World


The Big Wish List

Wildlife of Thailand
Djurlivet och naturen har haft det svårt i Thailand, men fortfarande finns det enastående nature kvar men det är svårt att få komma dit och hitta en bra guide. Målet är att besöka Kaeng Krachan National Park och Huai Kha Khaeng National Park.

ThailandSnowleopard
En snöleopard safari i februari-mars när snöleoparderna kommer ner på lägre höjder i Ladakh, har alltid stått högt på min önskelista. Förhoppningsvis blir den av någon dag.

IndienTiger
Jag har redan gjort många safari resor för att få se tigrar, men varje gång jag får se en tiger stannar min värld. Jag hoppas få göra många flera tiger safaris, några platser som jag ännu inte besökt är Tadoba och Manus nationalparker men också att besöka redan besökta nationalparker står högt på listan.

IndienGharial
Jag har fått se denna konstiga krokodil några gånger men alltid på för långt avstånd för att få några riktigt bra bilder. Jag hoppas kunna åka dit den fortfarande finns innan den försvinner för alltid.

Indien, NepalKoovagam festival
Hijra har intresserat mig sedan min första tågresa i Indien, intresanta människor att fotografera och Koovagam festivalen i Södra Indien är den största.

IndienPatagonien
Det mäktiga bergsmasivet Torres del Paine och puma safari i Patagonien är ett fotografisk dröm.

ChileNord Norge
Lofoten, Nord Kap och havsörnssafari bland nord Norges fjordar.

NorgeVisenter - Europeisk Bison
Visenter i centraleuropas sista urskog på gränsen mellan Polen och Vitryssland. Att besöka Bialowieski Nationalpark i Polen finns självklart på listan.

PolenNordamerikas Natur
De storslagna parkerna i klippiga bergen, Yellowstone Nationalpark med bison och gesjsar, Badlands Nationalpark och någon aligator i florida kanske.

USA, CanadaCarnival, Rio de Janeiro
Carnevalen i Rio är ett måste, sedan tillbaka till Pantanal och djurlivet där med kajmaner och Jaguar.

BrasilienBwindi Impenetrable National Park
Att få besöka denna ogenomträngliga skog och de bergsgorillor som finns där är en resa som förhoppningsvis snart ska kunna göras. Det finns ju andra djur man måste försöka se i Uganda bland annat en shoebillstork.

UgandaAnderna
Det vakra bergslandskapet i Anderna som jag besökte i Peru för många år sedan har börjat kalla mig tillbaka, kondorerna, indianerna alla kallar mig tillbaka.

Peru, Bolivia, Chile, EcuadorTibet
Landet bland de höga bergen, lamor och kloster samt en och annan Yeti.

KinaImages of the World


Smaller Projects

Färnebofjärdens nationalpark
Har besökt nationalparken vid flera tillfällen under de senaste åren och arbetet fortsätter.Images of the World

Projects and journeys ahead